Vakantiehuisje in de Belgische ardennen

k-p8-106Zoekt u een knus-huisje in een rustige prachtige omgeving zoals de Belgische Ardennen?
Klik dan snel op hier zodat u kunt reserveren via de website van “knus huisje”.

Klanten van bagageboxen-noordnederland.nl krijgen 10 % korting op de huurprijs van een 5-persoons vakantiebungalow op Sunclasspark Grand-Han

VOL=VOL

Rinket motorsport

k-p8-90Welkom op Rinketmotorsport.nl Welkom op Rinketmotorsport.nl, waar u motorbanden tegen de laagste tarieven kunt aanschaffen.

Uiteraard leveren wij alles op het gebied van motoren , zoals b.v. Premier remblokken alle soorten 25,– Premier remschijven b.v. Fireblade/cbr 600 , vanaf 299,– per set . Laser uitlaten , D-tech kuipdelen . enz enz

Heeft u iets nodig , BEL en u zult niet teleurgesteld worden.

Wilt u naar Rinket Motorsport klik hier

Mediainternet

k-p8-86 Waarom adverteren via MediaInternet?

Mediainternet.nl heeft verschillende mogelijkheden wat betreft het adverteren. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u uw budget kunt besteden. Zo is er altijd een website die bij u past.
Adverteren d.m.v. vast bedrag op jaarbasis

Alleen betalen als uw vermelding resultaat boekt

Adverteren via banners

Ruime keuze uit websites in uw doelgroep

Ruim 2.5 miljoen bezoeken per maand

Wilt u naar MEDIAINTERNET klik hier

Creaacryl

k-p8-87 De mogelijkheden met acrylaat zijn ongekend. CreAAcryl ontwerpt en produceert hoogwaardige kunststof displays.

Zo kunnen wij uw product compleet maken door bijvoorbeeld een zeefdruk of een prijskaart voorziening toe te voegen. CreAAcryl beschikt over een gloednieuw machinepark. Een onderdeel hiervan is onze hypermoderne laser machine. Deze laser snijdt de acrylaatonderdelen zeer nauwkeurig in elke vorm die maar gewenst is. Letters, logo’s, symbolen of cijfers zijn voor ons geen probleem.
CreAAcryl heeft reclame bedrijven, winkelketens en producenten in de food en non-food sector als tevreden klanten. Ook etalage- en presentatiebedrijven en stand- en interieurbouwers maken gebruik van onze onderscheidende producten.
Wat u ook wilt laten maken, u bent bij CreAAcryl verzekerd van professionele begeleiding en deskundig advies. Van idee naar prototype, in korte tijd. Het hele proces denken wij met u mee.

Wilt u naar CREAACRYL? Klik hier

Zomerhuis in Zweden

k-p8-91Op 11 uur rijden vanaf Groningen;

Te huur in Klinthult, provincie Småland, Zweden. Een mooie, nieuwe vrijstaande 6 persoons vakantiewoning op een kavel van ongeveer 3000 m².

1 week (van zaterdag vanaf 15.00 uur tot de volgende zaterdag tot 15.00 uur) vanaf € 375,00

Veel privacy, rust en ruimte in een prachtige omgeving. Klinthult ligt in een nationaal park. Zowel zomers als ’s winters is het een prachtige plaats om tot rust te komen.

Kijk gerust rond op onze website. Hier vindt u veel informatie over ons vakantiehuis. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan horen/lezen wij dit graag.

Wilt u naar de website om uw vakantie te reserveren klik hier

Fijne vakantie!

Bolhuis administratieve dienstverlening

k-p8-851Administratieve dienstverlening

Stel u bent een startende ondernemer. Er komt heel wat te kijken bij het “runnen” van een eigen bedrijf. Je hebt je handen vol aan klantenwerving, het uitwerken van offertes, en natuurlijk – het belangrijkste -, de uitvoering van uw opdrachten.

Maar ja, zonder administratie, levert het nog niets op, maar wanneer moet dat dan wel, juist : ’s avonds en in het week-end. Je houdt geen tijd meer voor jezelf en/of je gezin. Bovendien bent u er waarschijnlijk twee keer zolang mee bezig als een professional. Maar uitbesteden gaat niet, dat is ineffeciënt en veel te duur.

Er moest eigenlijk zoiets zijn als het ruilen van uren tegen uren. U een uur produktief met uw bedrijf bezig en ik een uur boekhouden. Ik hanteer het tarief, wat u doorberekend, u ziet direct het resultaat. Een bijgwerkte administratie voorkomt onnodig gezoek; hier aan gekoppeld een snelle betaling aan leveranciers, voorkomt onnodige telefoontjes en ongewenste akties van leveranciers.

Door mijn jarenlange ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking, kan ik samen met u een pakket uitzoeken, wat het best bij uw bedrijf past. Mijn voorkeur in deze gaat uit naar een eenvoudige en betaalbare oplossing, waarbij er sprake is van een goede prijs/prestatie verhouding.

Wilt u naar BOLHUISADM (administratieve dienstverlening) klik hier

Autoteile Immler (partner)

k-p8-88 Wilt u naar AUTOTEILE-IMMLER klik hier

Brezan

k-p8-89 Brezan, bijna 80 jaar professionele partner in automaterialen. Brezan is al bijna 80 jaar actief in de verkoop van automaterialen, gereedschappen en accessoires.

Vanaf het oprichtingsjaar 1928 tot heden hebben wij een succesvolle groei doorgemaakt. De ontwikkelingen in de markt volgen wij op de voet en onze positie als marktleider in de auto-onderdelenmarkt in de Benelux proberen wij te verstevigen door deze groei te versnellen. Het Brezan beleid is er op gericht de wensen van de automotive markt optimaal in te vullen, nu en in de toekomst. Bij de hieruit voortvloeiende verkoopformule staat de klant absoluut centraal.

Wilt u naar BREZAN klik hier